Hodnocení obchodu

4,8 102 hodnocení
5
96x
4
1x
3
1x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
PS Avatar autora Pavel Svejkovský | 21.9.2022
Už poslali email s hodnocením produktů, ale zásilka ještě neprišla, elektronické údaje, již poskytnuty, ale čeká se na dodání zboží. Už šestý den.
A Avatar autora Alena | 31.8.2022
Dlouhá doba dodání a kvalita neodpovídal ceně (kosmetická taštička za 1600,- je dost křivá, nejen díky ušití ale i přepravě pouze v igelitu (bez vycpání a bez krabice, která by chránila promačkání při přepravě). Za mě tedy velké zklamání.
AP Avatar autora Alena Pavlousková | 18.8.2022
Děkuji, jsem velmi spokojená
PF Avatar autora Pavel Frolík | 22.6.2022
Na to, že bylo zboží skladem, tak jsem na něj čekal déle než týden. Nebyl to ovšem akut, tak jsem s tím v pohodě. První dojem z tašky je dobrý. Uvidíme, jak se osvědčí v provozu.
M Avatar autora Michaela | 16.6.2022
Zboží objednáno 9.6., ale balíček stále nemám u sebe. Na dnešní dobu, při položce “skladem” mi to přijde dlouho. Kabelku jsem potřebovala na 18.6., takže až dorazí (jestli vubec), tak budu moci rovnou vrátit, bohužel…
A Avatar autora Anna | 14.6.2022
Zboží stále po více jak týdnu nemám.
M Avatar autora Martin | 4.6.2022
AF Avatar autora Aleš Froněk | 3.6.2022
ML Avatar autora Monika Langová | 19.4.2022
Dlouhá dodací lhůta, zboží stále nemám.
ML Avatar autora Maruše Linkova | 12.4.2022
Spokojen ano
L Avatar autora Lucie | 7.4.2022
Vše v pořádku, zboží odpovídá popisu
Avatar autora | 6.4.2022
jsem spokojená
PN Avatar autora Petr Nosek | 4.4.2022
VP Avatar autora Václav Passler | 31.3.2022
Perfekt.????
RK Avatar autora Rudolf Kopeček | 21.3.2022
LL Avatar autora Lenka Linartová | 10.3.2022
Ano, jsem spokojená.
Avatar autora | 25.2.2022
MM Avatar autora Michaela Mazuchova | 19.2.2022
D Avatar autora David | 17.2.2022
Zboží do týdne v pořádku dorazilo. Vypadá přesně jako na fotkách. Odchod doporučuji, ale dotazník spokojenosti přišel o chvíli dříve než zboží, takže jsem nemohl na Heurece objektivně hodnotit, když jsem neměl co, ale teď jsem spokojený.
M Avatar autora Martina | 18.12.2021
rychlé dodání, komunikace v pořádku a kabelka vypadá moc pěkně, je to dárek, tak snad udělá radost a vydrží